Met mij het diepe in?

Check hier de mogelijkheden 

 

Recensies

“De cursus van Merel is praktisch en fijn om je eigen tempo te volgen. De video’s zijn prettig om naar te kijken en geven je echt een boost als je met jezelf in de knoop zit. Veel van haar punten zijn namelijk erg herkenbaar. Ik zou de cursus zeker aanraden als je op zoekt bent naar meer zelfvertrouwen & rust”

Debra van de Heijden

www.dsocials.nl

“Als je klaar ben met je ontevredenheid en ECHT met jezelf aan de slag wilt? Volg deze cursus en je leert jezelf serieus te nemen!”

Cynthia

“Afgelopen week een coachingsgesprek met Merel gehad. Ik heb het als heel erg prettig ervaren en voede mij heel erg op mijn gemak.Merel luistert aandachtig, stelt kritische vragen en weet je in een gesprek te motiveren!”

Martijn

“Ik heb veel gehad aan de coaching van Merel. Al na het eerste gesprek heb ik veel handvaten gekregen die ik direct kon toepassen. Haar aanpak is heel direct. In het begin schrok ik hier een beetje van Maar ze doet dit met zo’n fijne en vertrouwde energie, waardoor het al snel goed voelde mezelf open te stellen. Mocht je er echt klaar voor zijn je gedrag te veranderen, en ben je niet bang met je neus op de feiten te worden gedrukt, dan zou ik Merel zeker aanraden!”

Shayna

Emvrouwement

Misschien vind je dit ook interessant?

Instagram

Dagelijks post ik op Instagram. Volg je mij al?

Podcast

Maandelijks een nieuwe podcast voor vrouwen die meer voor zichzelf willen kiezen zonder hun gezin en omgeving te verliezen

Gratis coaching

Laten we een afspraak plannen om te checken of wij een match zijn in een gratis en vrijblijvend coachingsgesprek. 

Ebook

Een boek met vijf tips die je direct kunt toepassen om leuker, makkelijker en meer volgens jouw gevoel te leven.