fbpx

High Impact Progamma

Dus jij wilt meer impact maken? Zodat je moeiteloos die klanten en de daarbij horende omzet kunt aantrekken?

 

Dit traject is voor jou:

  • Je denkt dat het aan jou ligt dat je onderneming niet groeit zoals jij wilt. Je blijft steken op het opnieuw finetunen van je funnel, je website of je weggever, maar de groei in klanten blijft uit.
  • Jij jezelf nog niet volledig durft te laten zien. Alles wat je wilt bijdragen voelt raar en je bent bang wat de mening zal zijn van anderen
  • Je de theorie kent over hoe je hoort te ondernemen. Je hebt alle boeken gelezen, misschien zelf geïnvesteerd om alles goed neer te zetten. Maar het toepassen van deze kennis ervaar je als moeilijk. Je hebt het gevoel dat het niet landt bij jouw ideale klant. Alsof ze niet in jou geloven.
  • Voor je gevoel schiet je met losse flodders. Je vergelijk jezelf veel met anderen. Maar je bent op zoek naar een eigen strategie die je doet kan voeren in je hele onderneming

Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor de wachtlijst om op de hoogte gehouden te worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In dit programma:

 • Werken we in 3 maanden samen om meer impact te maken en positie te claimen in de markt. Ik leer je hoe je moeiteloos klanten aantrekt die bij jou horen en ik leer je dat ondernemerschap niks te maken heeft met geluk hebben en alles met de juiste stappen nemen.
 • Een kickoff waarin we samen bepalen wat je grootste dromen zijn. We bepalen de doelen en maken een plan.
 • Je hebt 4 keer een 1-op-1 met mij via Zoom te verdelen over 3 maanden. Tijdens deze sessies hou ik jou scherp jouw business steeds verder te vormen richting jouw droombedrijf. We bespreken op welke manier jij impact kunt maken en hoe je dit ook zonder angst gaat doen! We doorbreken de gewoontes die jou klein houden en zetten onzekerheid buiten de deur.
 • Een facebook groep met de ondernemers uit de groep waarin we hoogtes en dalen delen en elkaar steunen onderwerg
 • Gedurende onze samenwerking mag je mij dagelijks praktische vragen stellen via mail & WhatsApp. Ik ben jouw sparringpartner en zorg ervoor dat je nooit het gevoel hebt vast te zitten. Ik reageer op jouw vragen van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur.
 • Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor de wachtlijst en je wordt als eerste op de hoogte gehouden!

Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor de wachtlijst om op de hoogte gehouden te worden!

De praktische informatie

 • In 3 maanden ga ik jou helpen een ijzersterk fundament voor jouw bedrijf neer te zetten waarmee je moeiteloos klanten aantrekt. Zodat je impact kunt maken met jouw missie en hetgeen je het liefste doet.
 • We starten in mei (exacte datum nog te bepalen)  Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst.
 • De investering in dit programma is 1.770,- exclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van 590,- exclusief btw. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

 

Vraag een Match Call aan om te bespreken of dit programma jou op het lijf geschreven is

 

Recensies

In het eerste gesprek kwam er naar voren dat ik meer met mijn intuïtie wilde gaan doen en bewuster wilde worden van wat ik op dit moment doe, waarom ik het doe en hoe ik me daar bij voel. Je hebt mij enorm geholpen om mij meer op mijn intuïtie laten te vertrouwen. Ik heb grote stappen gemaakt en ondertussen heb ik bijvoorbeeld gevoelt dat ik wat minder in loondienst wil werken daardoor kan ik wat meer aan mijn eigen online cursus kan werken en daarna gelijk actie ondernemen door een pittig gesprek te voeren op het werk.
Je hebt me laten nadenken en schrijven hoe ik me voel bij ‘vervelende’ situaties. Hier dacht ik voorheen niet over na omdat ik mezelf heb aangeleerd om vervelende situaties meteen weg te stoppen. 
Ik heb ook veel inzichten mogen ontvangen over business gebied, het er mogen zijn. Je hebt ook nog een fijne persoonlijke visualisatie gemaakt om me te helpen ontvangen van wat ik nodig heb op dat moment. Dat allemaal in 4 coaching calls, ik ben je daar super dankbaar voor!

Imke

Met Merel heb ik in een ontspannen en vertrouwde sfeer mijn coaching mogen ervaren. Merel heeft me veel geleerd, veel inzichten gegeven en kwam ook met met veel toepasselijke opdrachten die me hielpen deze inzichten nog verder uit te diepen en toe te passen.

Het traject had een duidelijke opbouw. Van oppervlakkig, naar de kern. Dit door gesprekken, opdrachten en het openstellen en de open houding die Merel als coach heeft. Al met al ben ik blij deze stap gezet te hebben en nu met veel gereedschappen en inzichten m’n leven kan proberen te gaan leiden als ik dat altijd al gewild had.

M.B.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject met Merel ben aangegaan. Merel is een super fijn persoon die naar je luistert en vanuit eigen ervaring empathie toont en handvatten aanreikt. Ik heb ontzettend veel nieuwe inzichten mogen krijgen en vond het heerlijk hoe we vaak samen nuchter naar dingen konden kijken. Ze heeft ook nog eens humor! Ook mocht ik haar online cursus doen. Deze is goed gevuld met eigen verhalen waar je jezelf ook echt in kan vinden en tips en tricks om verder te komen. Kortom; erg jammer dat het afgelopen is!

Michelle Rasser

“Ik heb Merel haar online cursus inclusief 4 coachingssessies gevolgd. In de cursus geeft ze je praktische handvatten om zelf stappen te ondernemen en met meer plezier en energie door het leven te gaan. De coaching was een mooie aanvulling om persoonlijke struggles aan te pakken. Merel is een fijn persoon om mee te sparren en ze staat altijd voor je klaar om met je mee te denken, ook buiten de sessies om.”

Mylène Bouwman

www.mylenebouwman.nl

“De cursus van Merel is praktisch en fijn om je eigen tempo te volgen. De video’s zijn prettig om naar te kijken en geven je echt een boost als je met jezelf in de knoop zit. Veel van haar punten zijn namelijk erg herkenbaar. Ik zou de cursus zeker aanraden als je op zoekt bent naar meer zelfvertrouwen & rust”

Debra van der Heijden

www.d-socials.nl

Ik zat zo ontzettend diep in bepaalde denkpatronen, dat ik niet eens door had dat ik de had. Ik voelde wel dat er iets niet klopte maar wat dit was? Ik kon er de vinger niet op leggen. Ik ben heel blij dat ik mer Merel kon sparren over mijn situatie. Samen legden we mijn eigen sabotages bloot en kon ik echt gaan bouwen aan mijn eigen leven.

P.

“Ik heb veel gehad aan de coaching van Merel. Al na het eerste gesprek heb ik veel handvaten gekregen die ik direct kon toepassen. Haar aanpak is heel direct. In het begin schrok ik hier een beetje van Maar ze doet dit met zo’n fijne en vertrouwde energie, waardoor het al snel goed voelde mezelf open te stellen. Mocht je er echt klaar voor zijn je gedrag te veranderen, en ben je niet bang met je neus op de feiten te worden gedrukt, dan zou ik Merel zeker aanraden!”

Shayna Lubben

www.emvrouwerment.nl

“Afgelopen week coaching met Merel gehad. Ik heb het als heel erg prettig ervaren en voede mij heel erg op mijn gemak.Merel luistert aandachtig, stelt kritische vragen en weet je in een gesprek te motiveren!”

Martijn op het Broek

www.nowpicturethis.nl