High Impact (1 op 1)

Stop met het volgen van de geijkte businesscoach-trucjes en ga het op je EIGEN manier doen. Stop met twijfelen en sta voor je waarde zodat jij vrijheid en voldoening ervaart binnen het ondernemerschap. 

Je ben gestart met ondernemen omdat je een missie hebt. Maar hoe je dit in de markt zet? Je hebt geen idee!
Je denkt dat het consistent aantrekken van de leukste klanten begint met een mooie website, gelikte social accounts en een mooi logo. Maar waar veel ondernemers zich in vergissen is dat jij de kracht bent achter jouw bedrijf. Als jij niet gelooft in je waarde dan kun je nog zoveel mooie communicatiemiddelen gebruiken, je boodschap gaat niet aankomen!

Ik geloof dat het opbouwen van voldoening binnen jouw bedrijf omzet samenhangt met authenticiteit, mindset en leiderschap.

In 12 weken help ik jou meer te geloven in jouw waarde zodat je krachtiger en meer gedreven die plek in de markt gaat claimen op een manier die bij JOU past! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze coaching is voor jou….

Deze coaching is helemaal voor jou wanneer je:

 • Jezelf vaak vergelijkt met andere ondernemers en niet meer goed weet hoe jij jezelf zuiver neerzet. Hierdoor raak je verlamt in je zichtbaarheid en houd je jezelf verborgen.
 • Continue op zoek bent naar het gouden ei tussen de gratis ebooks, masterclasses en nieuwsbrieven, en eigenlijk geen reet opschiet in het behalen van resultaat.
 • Jezelf steeds weer opnieuw uitvindt om je aanbod zo te vormen naar de wensen van je ideale klant, Maar wat je ook verandert, het afvinken van je doelen blijft uit.
 • Achter de massa aanloopt, en telkens net misgrijpt in kansen of mogelijkheden. Naast coach, adviseur of specialist in je vak, heb je ook een goede ondernemer te worden. Maar hoe je dit doet op een authentieke manier weet je niet.
 • Heel hard en veel werkt. Je zou graag slimmer en efficiënter willen werken om meer het gevoel van vrijheid te ervaren. Je hebt het idee dat een goede werk-drive balans als ondernemer een mythe is.
 • Niet door kan stoten naar het bereiken van je doelen omdat er iets is wat je tegenhoudt, maar kunt niet de vinger leggen op wat dit is. Onzekerheid en angst nemen nu nog vaak de overhand. 

Stop met aanrommelen. Het is tijd jezelf te laten zien en je potentieel te ontketenen. Je bent klaar om een bedrijf te creëren waar jij trots op bent, goed geld mee verdient en waarin je vrijheid hebt authentieke keuzes te maken die bij jou passen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kan namelijk wél moeitelozer en met meer voldoening!

Je weet diep van binnen écht wel dat het anders kan. Dat je moeitelozer en met veel voldoening kunt ondernemen. Maar je wilt het toch nog even zelf proberen.

Laten we even heel eerlijk zijn: Wat heeft je dat tot nu toe opgeleverd? Je leest deze tekst omdat je het anders wilt. Maar als je altijd bleef doen wat je deed, zul je blijven krijgen wat je kreeg.
Daarnaast is het ontzettend moeilijk om bepaalde gewoontes of die blinde vlekken te doorzien. 

Grote kans dat je twijfelt of je nu wel moet investeren. Je vraagt je af of je niet beter kunt investeren in een vakinhoudelijke cursus of een businesscoach die die 10K omzet belooft. Want ja, dit is toch wat je wilt? Maar bedenk je eens wat het je oplevert als je je krachtig voelt met wat jij kunt? Dat je voor je waarde staat en je succes kunt dragen. Omdat je een ijzersterke mindset ontwikkelt hebt, jijzelf je eigen kompas bent én leiderschap neemt in het creëren van je eigen succesformule? En dat je verdient wat je waard bent.
Dan kun je stoppen met twijfelen en vergelijken en groeien als een baas.

Om deze reden ben ik het High Impact programma gestart.
Dit 12 weekse programma is speciaal voor kennisondernemers die klaar zijn om te knallen op hun eigen manier. Niet meer volgen, maar creëren.
Klaar om die ondernemer te worden waar je nu tegen op kijkt.
Klaar om krachtig en uniek te zijn en daardoor je ideale klant aantrekt als een magneet
Klaar om de business te creëren waar je van droomt, op de manier die bij jou past

Ben jij er klaar voor?
Want laten we eerlijk zijn, wat is het je waard om zo aan te blijven modderen?

 

If it looks good, you’ll see it

It it sounds good, you’ll hear it

If it’s marketed right, you’ll buy it

But if it is true, you’ll feel it

– Kid Rock-

Wat ga je leren in dit programma?

  •  Jij gaat in volledig voor jouw waarde staan door krachtiger en meer gedreven te ondernemen.
  • Je transformeert naar een vrouw met een nieuwe mindset. Je weet wie je bent, wat je drijft en wat jouw toegevoegde waarde is. 
  • Je weet jouw unieke stemgeluid met vertrouwen te delen en claimt jouw plek in de markt. 
  • Je hebt vertrouwen in jezelf en je intuïtie en weet daarnaar te handelen. Je maakt keuzes die bij je passen en ervaart vrijheid.
  • Je gaat stoppen met twijfelen en vergelijken, en je gaat vertrouwen op je instinct. Jij weet na dit traject welke keuzes je moet nemen en dit doe je met zelfvertrouwen.
  • Je maakt ruimte voor jouw groei en ontspanning en houdt zo een goede werk privé balans
  • Je bent een baas in het volgen van je intuïtie, je mindset is vlijmscherp en en je neemt leiderschap over keuzes die jouw succes creëren

Hard times arouse an instinctive desire for authenticity

– Coco Chanel- 

Hi, ik ben Merel

Het was nooit mijn intentie om een ondernemer te worden. Maar ik had wel een missie! Ik wilde vrouwen helpen zichzelf op waarde te schatten omdat ik dit zelf nooit deed. Ik heb zelf ervaren wat een verschil het maakt van leven voor anderen naar leven voor mijzelf!  

Ik haatte sales, en heb diverse salesfuncties gehad. Ook haatte ik het om in de spotlight te staan, en vond het al eng om op een vertrouwde setting mijn verhaal te doen. Ik voelde me raar, had het gevoel dat ik de boxjes niet aanvinkte, en hield mezelf klein,

Tot ik besefte dat ik verschil kon maken met mijn ervaring in het creëren van mijn eigen geluk, pas toen besefte ik dat ik mijn eigen stem moest gaan vinden.
Ik besloot alle beperkingen over boord te gooien en mijn grootste angst in de ogen te kijken: het mezelf puur en authentiek zichtbaar maken.

Ik startte op Instagram , met slapeloze nachten voor mijn eerste post. En vervolgens mocht in januari 2020 mijn missie en verhaal delen met 400 vrouwen op een podium 

Dat smaakte naar meer! Ik wilde hier echt mijn beroep van maken. 

Nu coach ik die kennisondernemer die echt klaar is om verschil te gaan maken met haar bedrijf op de 3 gebieden waar ik in mijn leven al zoveel in overwonnen heb: mindset, leiderschap en het volgen van je intuïtie! 

Ik geloof dat iedereen een succesvol bedrijf kan neerzetten
.Het lijkt nu moeilijk omdat het lastig is om die blind spots zelf te zien. Laat mij jou helpen jouw blind spots te ontdekken endoor jouw bullshit heen te prikken.

En geloof me, als jij snapt hoe het werkt is het helemaal niet moeilijk.

 

Specificaties over het High Impact Programma

Hoe ziet het programma eruit?

Ik help jou te stoppen met het voortdurend twijfelen aan jouw waarde. Samen brengen wij jou van vergelijken naar creëren. We gaan jouw unieke plek in de markt claimen door Jons te focussen op het vergroten van jouw kracht, gedrevenheid en toegevoegde waarde.

Na het programma durf jij te vertrouwen op jezelf, breek je door je eigen bullshit heen, en durf je moedige stappen te nemen om je bedrijf te laten groeien. 

De investering van het High Impact Programma is 1770 euro ex BTW.

Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van 590,- exclusief btw. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Praktische informatie:

 • We werken 3 maanden samen om jouw potentieel te ontketenen en impact te laten maken op die klant die jij het liefste helpt 
 • Een 1 op 1 kickoff van 2 uur waarin we doelstellingen gaan opstellen
 • 5 keer een 1 op 1 gesprek van 60 min via zoom die je mag inplannen gedurende de 3 maanden 
 • Persoonlijke feedback en antwoord van mij op vragen binnen 24 uur van ma tm vrijdag 

Durf te vertrouwen op jezelf, breek door je eigen bullshit, en durf moedige stappen te nemen om je bedrijf te laten groeien.

Voor wie is dit programma geschikt:

 • Kennisondernemer bent en meer wil geloven in je waarde
 • Als je klaar bent klein denken en echt wilt bouwen aan grooste dromen
 • Wilt stoppen met vergelijken en uit wilt gaan van je eigen kracht
 • Alles wilt doen om een succesvolle ondernemer te worden
 • Houdt van een directe aanpak 

Dit programma is NIKS voor jou:

 • Als je geen ondernemer bent die een dienst aanbiedt
 • Wanneer je niet bereid bent oude patronen los te laten
 • Wanneer je het ok vindt dat je bedrijf een hobby blijft
 • Wanneer je denkt dat je alles al weet 

En nu?

Je kunt nu 2 keuzes maken:

Let’s be honest. Je bent hier niet voor niks.
Je bent je gaan oriënteren op een coach omdat er iets is waar je niet tevreden over bent. Je zult vast al veel dingen geprobeerd hebben om je business die gewenste groei te geven. Zoals het downloaden van ebooks, volgen van masterclasses, inhoudelijke cursussen gevolgd. Maar blijkbaar blijft de voldoening en omzet die je hoopte uit
Dus wees eens heel eerlijk naar jezelf. Hoe lang ga je het nog volhouden op deze wijze?

 • Tot je onderdoor gaat aan je eigen twijfels en onzekerheid?
 • Tot je opgeeft en jezelf vertelt dat ondernemen niets voor jou is?
 • Tot je gaat geloven dat die andere ondernemen zoveel succes heeft doordat ze zoveel geluk heeft? 
 • Tot je spaarrekening op is?

Grote kans is dat het niet lukt om meer voldoening, resultaat en vrijheid te creëren omdat je nog niet volledig gelooft in jezelf. Het vraagt om zelfvertrouwen, kracht en gedrevenheid, en dit wordt versterkt door een sterke mindset en het nemen van leiderschap. Het is moeilijk om je blinde vlekken en eigen bullshit te doorbreken, maar het is wel een vereiste om verder te komen.
Het mooie is dat je het niet alleen hoef te doen. Samen ga je veel sneller en is het ook vele malen leuker.

Dus wat nu?

 • Of je kiest om op dezelfde voet verder te gaan. Je blijft jezelf vergelijken met de (in jouw ogen) succesvolle ondernemers. Je blijft twijfelen en jezelf opnieuw uitvinden. Je blijft podcasts, gratis e-books en masterclasses tot je nemen. En ondertussen hoop je dat je het gouden ei vindt.

  Maar wees eens eerlijk, wat heeft dat je tot nu toe gebracht?
  Op dezelfde voet verder gaan maakt je alleen nog meer onzeker omdat je zo je best doet, maar de gewenste resultaten uitblijven. En eerlijk is eerijk. Je leest deze pagina niet omdat je zo gelukkig bent met de weg die je nu bewandelt!

 • Of je kiest het direct goed aan te pakken. Laat je helpen door iemand die ervaring heeft met het opbouwen van een bedrijf op haar voorwaarden. Iemand die wat nodig is om je ideale leven en business op te bouwen, patronen weet te doorbreken en je helpt in te zien waar je jezelf saboteer en hoe dit te voorkomen.

Vraag nu een matchcall aan om te zien of wij een match zijn. Toegang tot het programma gebeurd altijd op basis van wederzijdse match

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?
Neem contact met mij op om de beschikbaarheid te checken. Ik heb nu nog plek voor 2 ondernemers.
Stuur mij een mail naar of meld je aan voor een matchcall. We plannen dan een gesprek in om af te stemmen of het programma bij jou past.

Wat is de investering?
De investering van het High Impact Programma bedraagt 1.770. Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van 590 exclusief btw. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.
Voor wie is het geschikt?

Het programma is voor kennisondernemers die een dienst aanbieden. Dan kun je denken aan coaches (zoals leefstijlcoaches, carrièrecoaches, vitaliteitcoaches, energiewerkers, mindsetcoaches, law of attraction coaches) adviseurs en experts ( zoals social media experts, marketing experts, voeding experts, wedding planners, branding experts, interieurstylisten, trainers, fotografen, dietisten, personal trainers en virtual assistents). Twijfel je of dit programma voor jou geschikt is? Stuur mij een mail naar of meld je aan voor een matchcall. We plannen dan een gesprek in om af te stemmen of het programma bij jou past.

Ik heb geen geld om te investeren

Ik kan mij voorstellen dat het eng is te investeren in jezelf. Vooral nu de klanten niet rijendik voor de deur staan.Je vraagt je af waar je nu goed aan doet? Mijn ervaring is dat ik iedere investering die ik deed dubbel en dwars terugverdiende.En het grappige? Hoe enger de investering, hoe groter de groei!
Bedenk je eens wat het waard is om zo aan te blijven modderen? En zo het vertrouwen in jezelf te verliezen? En hoe fijn het zou zijn als je nu echt impact kunt gaan maken met je bedrijf?

Kan ik de kosten inleiden als bedrijfskosten?

Ja, je ontvangt een factuur. De BTW is aftrekbaar

 

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Mijn grootste droom is om vrouwen in te laten zien dat ze veel meer waard zijn dan we vaak denken. Ik zie een maatschappij voor me waarin vrouwelijk leiders net zo normaal zijn als mannelijke. Deze droom start bij jou. Ik bijt mij vast om jou te helpen het vertrouwen in jezelf te laten voelen zodat jij vanuit jouwzelf de kracht vindt om spannende stappen te nemen.
Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik ben direct en prik door de bullshit heen. Ik heb heel veel ervaring in het kleinhouden van mijn dromen dus kan mij heel goed inleven in jou. The sky is the limit en ik laat niet los totdat jij dit ook voelt. Want that is where the Magic happens.

 

RECENSIES

De onderstaande recensies zijn van diverse programma’s ik in afgelopen 2 jaar heb aangeboden,

“Ik heb Merel haar online cursus inclusief 4 coachingssessies gevolgd. In de cursus geeft ze je praktische handvatten om zelf stappen te ondernemen en met meer plezier en energie door het leven te gaan. De coaching was een mooie aanvulling om persoonlijke struggles aan te pakken. Merel is een fijn persoon om mee te sparren en ze staat altijd voor je klaar om met je mee te denken, ook buiten de sessies om.”

Mylène Bouwman

www.mylenebouwman.nl

“De cursus van Merel is praktisch en fijn om je eigen tempo te volgen. De video’s zijn prettig om naar te kijken en geven je echt een boost als je met jezelf in de knoop zit. Veel van haar punten zijn namelijk erg herkenbaar. Ik zou de cursus zeker aanraden als je op zoekt bent naar meer zelfvertrouwen & rust”

Debra van der Heijden

www.d-socials.nl

“Ik heb veel gehad aan de coaching van Merel. Al na het eerste gesprek heb ik veel handvaten gekregen die ik direct kon toepassen. Haar aanpak is heel direct. In het begin schrok ik hier een beetje van Maar ze doet dit met zo’n fijne en vertrouwde energie, waardoor het al snel goed voelde mezelf open te stellen. Mocht je er echt klaar voor zijn je gedrag te veranderen, en ben je niet bang met je neus op de feiten te worden gedrukt, dan zou ik Merel zeker aanraden!”

Shayna Mazure-Lubben

www.emvrouwerment.nl

×

Hey wat tof dat je er bent!

Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur mij vooral een bericht!

× Hoe kan ik je helpen?