Live Masterclass

Moeitelozer je ideale klant aantrekken op jouw UNIEKE manier!

Voor veel ondernemers is moeitelozer en met meer voldoening ondernemer een grote wens. Ze startten met ondernemen vanuit hun hart en hebben een missie waar de graag impact mee maken. Maar na het maken van een website en het beheren van een social media account blijven de klanten weg. De twijfel slaat toe:

Is mijn product wel goed genoeg?
Heb ik wel echt iets te brengen?
Waarom lukt het niet bij mij? Doe ik iets verkeerd?

Ze vergelijken zichzelf continue met die andere ondernemer die in hun ogen wel heel succesvol is. 
Ze dobberen steeds meer van het spannende en positieve gevoel dat het ondernemen in het begin gaf en raken steeds meer verweven in de twijfels en onzekerheid. Ze twijfelen er zelfs over om helemaal te stoppen met ondernemen.

Wacht daar nog maar even mee! 
In mijn Masterclass bespreek ik de drie pijlers die makkelijk over het hoofd gezien worden, maar het belangrijkste zijn in het opbouwen van een succesvolle business die moeitelozer voelt en meer voldoening geeft

Ik heb deze pijlers zelf ter schade en schande geleerd, en wil jou nu laten leren van mijn missers zodat jij deze makkelijk kunt omzeilen.
Naast dat het toepassen van deze pijlers mij meer geluk en voldoening geven , zorgen ze ervoor dat ik moeitelozer resultaat behaal. Ik voel vrijheid, overvloed en zelfverzekerdheid.

En dit alles omdat ik onderneem op mijn authentieke manier. En dit wil ik jou ook leren!

In deze LIVE Masterclass leer ik jou:

  • Waarom jij nog niet de business draait waar jij van droomt;
  • Hoe je ervoor zorgt dit wel te realiseren;
  • Hoe jij een magneet wordt door van binnen naar buiten te werken.
  • Hoe je zichtbaar kunt zijn op je eigen authentieke wijze.
  • Hoe mindset, het luisteren naar je onderbuik en het pakken van leiderschap elkaar versterken en hoe jij dit toe mag passen in jouw bedrijf.
Verwacht vooral veel praktische tips, inzichten en handvatten. Het is mijn doel jou te laten zien dat ook jij een succesvolle business kunt opzetten. En dat dit alles te maken heeft met hoe jij jezelf ziet, hoe jij omgaat met leermomenten en met het pakken van je verantwoordelijkheid.

Hi, ik ben Merel

Het was nooit mijn intentie om een ondernemer te worden. Maar ik had wel een missie! Ik wilde vrouwen helpen zichzelf op waarde te schatten omdat ik dit zelf nooit deed. Ik heb zelf ervaren wat een verschil het maakt van leven voor anderen naar leven voor mijzelf!  

Ik haatte sales, en heb diverse salesfuncties gehad. Ook haatte ik het om in de spotlight te staan, en vond het al eng om op een vertrouwde setting mijn verhaal te doen. Ik voelde me raar, had het gevoel dat ik de boxjes niet aanvinkte, en hield mezelf klein,

Tot ik besefte dat ik verschil kon maken met mijn ervaring in het creëren van mijn eigen geluk, pas toen besefte ik dat ik mijn eigen stem moest gaan vinden.
Ik besloot alle beperkingen over boord te gooien en mijn grootste angst in de ogen te kijken: het mezelf puur en authentiek zichtbaar maken.

Ik startte op Instagram , met slapeloze nachten voor mijn eerste post. En vervolgens mocht in januari 2020 mijn missie en verhaal delen met 400 vrouwen op een podium 

Dat smaakte naar meer! Ik wilde hier echt mijn beroep van maken. 

Nu coach ik die kennisondernemer die echt klaar is om verschil te gaan maken met haar bedrijf op de 3 gebieden waar ik in mijn leven al zoveel in overwonnen heb: mindset, leiderschap en het volgen van je intuïtie! 

Ik geloof dat iedereen een succesvol bedrijf kan neerzetten
.Het lijkt nu moeilijk omdat het lastig is om die blind spots zelf te zien. Laat mij jou helpen jouw blind spots te ontdekken endoor jouw bullshit heen te prikken.

En geloof me, als jij snapt hoe het werkt is het helemaal niet moeilijk.

 

Hoe werkt een Masterclass?

Is dit de eerste keer dat je meedoet aan een Masterclass? Het is heel simpel. 

Je meldt je aan door een datum te kiezen en je gegevens op te geven. Zodra je aanmelding is ontvangen stuur ik jou een e-mail met de bevestiging van je inschrijving en een link. Deze link gebruik je op de dag en tijd waarop jij jezelf hebt ingeschreven om live deel te nemen.
Je hoeft alleen op de linkt te klikken om het webinar direct te volgen. 

Je volgt mij live en je kan eventueel vragen stellen in de privéchat. Je bent zelf niet zichtbaar voor de andere deelnemers. Je kunt mij tijdens het webinar alles vragen. Niks is gek. Ik ben er om jou te helpen!

Ik heb ontzettend veel zin in de Masterclass. Het lijk mij erg leuk als jij meedoet!

×

Hey wat tof dat je er bent!

Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur mij vooral een bericht!

× Hoe kan ik je helpen?