fbpx

Persoonlijke Mentor

Jouw doel is een leven waarin je vrij bent zodat je de keuzes maakt waar jij je goed bij voelt. Waarin je kiest zonder bang te zijn om anderen teleur te stellen. Waarin je mag genieten van de dingen die jij graag doet. Het kan zijn dat je niet meer weet wie jij ook alweer bent, omdat je te lang naar de stemmen van anderen heb geluisterd en je eigen stem bent vergeten. Het kan zijn dat je juist wél weet wat je wilt, maar dat je niet weet waar te beginnen. Misschien zit je vast door keuzes uit het verleden of verantwoordelijkheden die je vandaag de dag hebt. Of mogelijk doe je al wat je heel blij maakt, maar vergeet jij jezelf in het verhaal.

Je voelt heel vaak van binnen een onvervuld gevoel. Je hebt alles en zou gelukkig moeten zijn, maar je denkt te vaak: ‘Is dit het nou?’ Jij kunt dit veranderen! Dit is een keuze. Kies jij vandaag voor jezelf zodat je niet over 2 jaar nog steeds op dezelfde plek staat als nu! Hoe? Daar ga ik jou bij helpen!

Op dit moment ben ik mijn aanbod aan het verbeteren!

Mocht je meer willen weten?

Stuur me een bericht!

 

 

Recensies

In het eerste gesprek kwam er naar voren dat ik meer met mijn intuïtie wilde gaan doen en bewuster wilde worden van wat ik op dit moment doe, waarom ik het doe en hoe ik me daar bij voel. Je hebt mij enorm geholpen om mij meer op mijn intuïtie laten te vertrouwen. Ik heb grote stappen gemaakt en ondertussen heb ik bijvoorbeeld gevoelt dat ik wat minder in loondienst wil werken daardoor kan ik wat meer aan mijn eigen online cursus kan werken en daarna gelijk actie ondernemen door een pittig gesprek te voeren op het werk.
Je hebt me laten nadenken en schrijven hoe ik me voel bij ‘vervelende’ situaties. Hier dacht ik voorheen niet over na omdat ik mezelf heb aangeleerd om vervelende situaties meteen weg te stoppen. 
Ik heb ook veel inzichten mogen ontvangen over business gebied, het er mogen zijn. Je hebt ook nog een fijne persoonlijke visualisatie gemaakt om me te helpen ontvangen van wat ik nodig heb op dat moment. Dat allemaal in 4 coaching calls, ik ben je daar super dankbaar voor!

Imke

Met Merel heb ik in een ontspannen en vertrouwde sfeer mijn coaching mogen ervaren. Merel heeft me veel geleerd, veel inzichten gegeven en kwam ook met met veel toepasselijke opdrachten die me hielpen deze inzichten nog verder uit te diepen en toe te passen.

Het traject had een duidelijke opbouw. Van oppervlakkig, naar de kern. Dit door gesprekken, opdrachten en het openstellen en de open houding die Merel als coach heeft. Al met al ben ik blij deze stap gezet te hebben en nu met veel gereedschappen en inzichten m’n leven kan proberen te gaan leiden als ik dat altijd al gewild had.

M.B.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject met Merel ben aangegaan. Merel is een super fijn persoon die naar je luistert en vanuit eigen ervaring empathie toont en handvatten aanreikt. Ik heb ontzettend veel nieuwe inzichten mogen krijgen en vond het heerlijk hoe we vaak samen nuchter naar dingen konden kijken. Ze heeft ook nog eens humor! Ook mocht ik haar online cursus doen. Deze is goed gevuld met eigen verhalen waar je jezelf ook echt in kan vinden en tips en tricks om verder te komen. Kortom; erg jammer dat het afgelopen is!

Michelle Rasser

“Ik heb Merel haar online cursus inclusief 4 coachingssessies gevolgd. In de cursus geeft ze je praktische handvatten om zelf stappen te ondernemen en met meer plezier en energie door het leven te gaan. De coaching was een mooie aanvulling om persoonlijke struggles aan te pakken. Merel is een fijn persoon om mee te sparren en ze staat altijd voor je klaar om met je mee te denken, ook buiten de sessies om.”

Mylène Bouwman

www.mylenebouwman.nl

“De cursus van Merel is praktisch en fijn om je eigen tempo te volgen. De video’s zijn prettig om naar te kijken en geven je echt een boost als je met jezelf in de knoop zit. Veel van haar punten zijn namelijk erg herkenbaar. Ik zou de cursus zeker aanraden als je op zoekt bent naar meer zelfvertrouwen & rust”

Debra van der Heijden

www.d-socials.nl

Ik zat zo ontzettend diep in bepaalde denkpatronen, dat ik niet eens door had dat ik de had. Ik voelde wel dat er iets niet klopte maar wat dit was? Ik kon er de vinger niet op leggen. Ik ben heel blij dat ik mer Merel kon sparren over mijn situatie. Samen legden we mijn eigen sabotages bloot en kon ik echt gaan bouwen aan mijn eigen leven.

P.

“Ik heb veel gehad aan de coaching van Merel. Al na het eerste gesprek heb ik veel handvaten gekregen die ik direct kon toepassen. Haar aanpak is heel direct. In het begin schrok ik hier een beetje van Maar ze doet dit met zo’n fijne en vertrouwde energie, waardoor het al snel goed voelde mezelf open te stellen. Mocht je er echt klaar voor zijn je gedrag te veranderen, en ben je niet bang met je neus op de feiten te worden gedrukt, dan zou ik Merel zeker aanraden!”

Shayna Lubben

www.emvrouwerment.nl

“Afgelopen week coaching met Merel gehad. Ik heb het als heel erg prettig ervaren en voede mij heel erg op mijn gemak.Merel luistert aandachtig, stelt kritische vragen en weet je in een gesprek te motiveren!”

Martijn op het Broek

www.nowpicturethis.nl