mentorship programma

Stop met het volgen van de massa en ga het op jouw manier doen. 

Positioneer jezelf als de go-to person in jouw vakgebied en trek moeiteloos die ideale klant aan die graag voor jouw waarde wilt betalen. Zodat je winst ervaart op alle vlakken.

Ik help jou met de transformatie van een wel-ok-bedrijf naar een lucratief en sterk merk met GROOTS resultaat in omzet, impact, energie en vrijheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na mijn mentorship programma

Binnen 6 maanden positioneer jij je ijzersterk in jouw niche waardoor niemand meer om je heen kan
A
Transformatie

Jij gaat stoppen met klein denken. Wij doorbreken de mindfucks en jij claimt jouw succes doordat je mindset ijzersterk is en je weet wat je waarde is.

A
Positionering

Je weet wat jouw kracht is en wat jou uniek maakt. Je maakt impact met je boodschap en trekt hierdoor moeiteloos de leukste klanten aan als een magneet.

A
Strategie

We laten los wat ‘heurt’ en creeren onze eigen regels. Breek uit het keurslijf en ga het doen op jouw manier. Binnen 6 maanden heb jij een hogere winst in minder uren en doe je dit op een manier die jou op het lijf geschreven is

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi, ik ben Merel

Ik heb zelf mogen ervaren hoe je je eigen succes creert.

Jarenlang koos ik de underdog positie. Ik volgde in plaats van dat ik mijn leven en de koers naar het gewenste resultaat leidde. Het uitblijven van succes had niks te maken met ‘geluk’, maar alles met mij en de keuzes die ik maakte.

Voor de buitenwereld zag het er perfect uit. Maar ik voelde me hol. Onbegrepen. Ongelukkig.

Tot het moment dat ik besloot het anders te doen. Ik ging loslaten wat ‘hoort’ en mij focussen op wat voor mij goed voelt.

En dat was de magic switch.

Ik verloor mijn baan, mijn vrienden, mijn geld, mijn status en mijn zekerheid. En ik bouwde een onderneming, een vrij leven en geluk op mijn voorwaarden. Precies zoals ik het altijd voor me zag

EN DIT WIL IK OOK VOOR JOU

Mijn persoonlijke ervaring in het omdraaien van mijn leven. Mijn bachelor en werkervaring in de marketing en sales. Mijn interesse in spiritualiteit met een nuchtere blik. Alles komt samen in mijn coaching.

Op deze manier filter ik wat jij wilt en hoe je dit ik korte termijn kunt bereiken. We maken jouw roodmap to succes, zonder jouw energie en lol in het leven en je business te verliezen. Je gaat floreren.

door gebruik te maken van jouw kracht.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Ik hou mijn agenda bewust leeg. Omdat ik goed ga op ruimte en vrijheid. Dit heeft tot voordeel dat jij vaak heel snel kunt starten met het traject. Neem contact met mij op om te bespreken wat je wensen en de mogelijkheden zijn.

Voor wie is het geschikt?

Het programma is voor coaches, strategen, trainers en adviseurs die een dienst aanbieden. Twijfel je of dit programma voor jou geschikt is? Stuur mij een mail naar of meld je aan voor een inzichtsessie. We bespreken in dit gesprek hoe ik jou kan helpen.

Wat kost het traject?

Dat licht ik je graag  toe in een gesprek. Ik snap dat dit irritant (;-)) is omdat je wilt weten waar je aan toe bent voordat je met mij in gesprek gaat. Op deze manier laat je jezelf niet direct beperken door het stemmetje dat je momenteel klein houdt.

Ik kan je vertellen dat het traject je als ondernemer minder kost dan een vakantie. Maar dat je je vakantie niet hoeft te laten omdat ik overtuigd ben dat je de waarde terugverdient tijdens het traject.

Zijn er betalingsmogelijkheden?

Jazeker! Ik denk graag met je mee

RECENSIES

 

Mijn grootste transformatie is dat ik nu precies weet wat ik ga doen en hoe ik dit bereik. Ik heb het gevoel dat ik nu vol zelfvertrouwen kan bouwen aan mijn onderneming. 

Ik zou Merel aanraden, omdat ik mij meteen op mijn gemak bij haar voelde. Ik denk dat de relatie tussen coach en klant/client heel belangrijk is tijdens zo’n proces. Merel haar warmte, humor en professionaliteit zijn waardevolle eigenschappen die zo’n fijne relatie kunnen vormgeven. Ik ben zelf een startende ondernemer en raad dit traject dan ook zeker aan bij startende ondernemers!

Dit traject heeft echt impact op mijn leven gemaakt! Ik ben een nieuwe weg ingeslagen en ik weet dat ik hier de rest van mijn leven aan kan en wil blijven bouwen.

Bobbi Vlaspolder

Coach

“Ik heb veel gehad aan de coaching van Merel. Al na het eerste gesprek heb ik veel handvaten gekregen die ik direct kon toepassen. Haar aanpak is heel direct. In het begin schrok ik hier een beetje van Maar ze doet dit met zo’n fijne en vertrouwde energie, waardoor het al snel goed voelde mezelf open te stellen. Mocht je er echt klaar voor zijn je gedrag te veranderen, en ben je niet bang met je neus op de feiten te worden gedrukt, dan zou ik Merel zeker aanraden!”

Shayna Mazure-Lubben

www.emvrouwerment.nl

Het meest waardevol was voor mij dat ik eindelijk aan de slag ben gegaan met wat ik het beste kan omschrijven als knagende gevoelens. Ik vind enerzijds dat ik niet zou moeten klagen, maar toch knaagde er iets. Een onbestemd gevoel, een soort innerlijke kracht die graag gehoord wil worden. Door het traject krijg ik steeds meer duidelijk wat deze innerlijke kracht wil zeggen en hoe ik hier naar kan luisteren. Misschien is dit intuitie, of wie je echt bent. Ik vind dit enorm waardevol, omdat ik het belangrijk vind mijn eigen leven te leiden in plaats van doen maar te doen wat je doet, omdat je dit nou eenmaal altijd zo doet.

Dit traject maakt voor mij verschil doordat je de diepten bent gegaan met me. Adviezen geven, zonder te zeggen wat ik wel of niet moet doen. Voor mij is coaching waardevol als je zelf tot antwoorden komt, maar wel gestuurd wordt in het out of the box denken, de diepte ingaan. Daardoor ga je soms diep, met ups en downs, wat niet altijd fijn is of goed voor je humeur, maar juist dit diep gaan maakt voor mij het verschil.

Caroline

Eigenaar BV