Mijn verhaal

Als kind al gingen de dingen langs me heen die andere kinderen leuk en interessant vonden. ⁠En de dingen die hen dan weer niet interesseerde vond ik mateloos boeiend.⁠⁠

Was een vreemde eend in de bijt.⁠
Misschien vind jij me nog steeds een beetje vreemd (mag hoor)⁠
⁠⁠
Ik was geïnteresseerd in mensen.⁠⁠
Verhalen achter het gezicht⁠⁠

Geïnteresseerd in geschiedenis. ⁠
Middeleeuwen, Vikings, Heksenverbranding⁠⁠
Wilde weten wat er achter wereldoorlogen zat en wat er achter onbegrijpelijke beslissingen zat.⁠⁠
Wilde tekenen, lezen en mezelf terugtrekken⁠.⁠
⁠⁠
Ik voelde me vaak onbegrepen⁠⁠
Moest lichtvoetig zijn. ⁠⁠Niet zo zwaar ⁠⁠
Gewoon een vrolijk gezicht opzetten en niet zo moeilijk doen.⁠⁠
⁠⁠
En nu -pas nu- denk ik.⁠⁠
Het zat er toen al in.⁠⁠
⁠⁠
Al die eigenschappen die nu allemaal op zijn plek vallen en eerder niet wenselijk waren. Die ik niet mocht laten zien want ‘te lastig’.⁠⁠
Juist deze eigenschappen heb ik nu nodig.⁠

Het is mijn talent. ⁠
Om te onderzoeken, te scannen, om te begrijpen.⁠
Niet op de oppervlakte maar dieper.⁠

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ik jou zie.⁠
Waardoor ik naadloos de vinger kan leggen op die tough spot die jou door jouw glazen plafond heen breekt. Zodat je moeitelozer en krachtiger leiderschap pakt en impact maakt. ⁠
(En daar ook nog een goed salaris mee verdient)⁠
⁠⁠
Heel mijn leven werd ik uitgedaagd om mee te lopen in de pas van anderen⁠. Maar pas toen ik ging begrijpen dat dat wat mij vreemd maakte mijn kracht was vielen de dingen op zijn plek⁠

Toen begreep ik hoe ik door te comformeren mezelf klein hield.⁠
⁠⁠
Voel je het ook aan je trekken?⁠
Wellicht heel lichtjes, maar het zit er wil. ⁠
Die uitnodiging om weg te bewegen van wat ‘heurt’ naar wat er altijd al was?⁠
Maar dat je stiekem dit gevoel temt met de gedachte dat de geijkte regels ervoor zorgen dat je succes hebt, geaccepteerd wordt, geliefd bent?⁠
⁠⁠
Stel je voor dat je deze vorm los zou laten.⁠ En je start met luisteren naar die urge, die je uitnodigt om in je grootsheid te stappen. ⁠

Meer, beter én makkelijker.⁠⁠
Anders, maar helemaal jij. ⁠

Het is tijd om los te komen van de massa. ⁠

Je bent er klaar voor.⁠
Je was er altijd klaar voor

 

 

Ik woon onder de rook van Rotterdam met mijn man en 2 kinderen. Ik heb zelf mogen ervaren hoe je jouw eigen succes creert. Jarenlang koos ik de underdog positie. Ik volgde in plaats van dat ik mijn leven en het gewenste resultaat leidde. En dat had niks te maken met ‘geluk’. Dat had alles te maken met mij en de keuzes die ik maakte. Voor de buitenwereld zag het er perfect uit. Maar ik voelde me hol. Onbegrepen. Ongelukkig. Tot het moment dat ik besloot het anders te doen. Ik ging loslaten wat ‘hoort’ en mij focussen op wat voor mij goed voelt. Ik verloor mijn baan, mijn vrienden, mijn geld, mijn status en mijn zekerheid. En ik bouwde een onderneming, een vrij leven en geluk op mijn voorwaarden. Precies zoals ik het altijd voor me zag Mijn levenservaring in teleurstelling en een onvervuld leven. Mijn werkervaring in de marketing en sales. Mijn interesse in spiritualiteit met een nuchtere blik. Alles komt samen in mijn coaching. Om zo jouw kern te vangen. Wat is het wat jij precies wilt? En op welke manier ga je dit bereiken? Zonder jezelf te verliezen maar juist door gebruik te maken van jouw kracht