fbpx

Merel wie?

Ben je net zoals ik was? Dat je denkt over het leven: ‘Is dit het nu?’ Als je eerlijk bent naar jezelf heb je alles voor elkaar. Op papier! Maar het voelt niet zo. Je rent van hot naar her om het geluk te vinden, je koopt om je behoefte te stillen, je verlamt omdat je bang bent de verkeerde beslissing te maken. Waarom kun je niet tevreden en gelukkig zijn? Waar komt die onrust, die boosheid en ontevredenheid vandaan? Je kunt er de vinger niet op leggen.

Dit is heel lang the story of my life geweest! Ik had al jong te maken met dieptepunt en tegenslag zoals eetproblemen, depressies en zelfdestructie. Ik voelde heel diep van binnen dat dit anders kon. Maar hoe? Ik besloot het er niet bij neer te leggen en voor mijn geluk te vechten!

Dit heb ik gedaan! Ik ben jarenlang de fightmodus ingegaan. Ik heb deze jaren gevuld met opleidingen volgen, zelfhulpboeken lezen, podcasts luisteren, e-courses volgen, documentaires kijken en psychologen, coaches en zelfs paragnosten bezoeken! Inmiddels ben ik gelukkiger dan ooit met wie ik ben.

Ik weet nu wat ik kan en waar ik voor sta. Wat een verademing. Ik gun dit iedere vrouw!

Helaas kom ik dagelijks vrouwen tegen die mij herinneren aan mijn vroegere zelf. Ik zou van de daken willen schreeuwen dat je niet genoegen hoeft te nemen met minder. Ik wil mensen wakker schudden dat het geluk voor zich ligt. Door het zijn van een mentor voor diegene die écht willen veranderen heb ik hier mijn missie van gemaakt. 

Door de jaren heen heb ik duizenden euro’s in mijn kennis op dit vlak geïnvesteerd. Alle opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd komen samen in mijn traject: Mijn bachelor Communicatie met een minor in Psychologie. Mijn trainingen in meditatie en zelfhypnose, assertiviteitstrainingen, creatieve trainingen, trainingen hoe om te gaan met HSP en boosheid.
Daarnaast ik mijn eigen ervaring mee, welke ik nog het meest waardevol vindt van alles. Mijn ervaring met depressies en een eetprobleem op vroege leeftijd. Ervaringen met sexuele intimidatie en mezelf weer durven laten zien. Het opzoeken van grenzen, het mezelf weer leren kennen en het omarmen van mijn hooggevoeligheid.
Alles heb ik gebundeld in mijn mentoring.

Ik ben Merel van Vugt. Ik ben getrouwd met Michiel en heb 2 kinderen. Ole van 5 en Jack van 8. Naast mijn passie om andere vrouwen bewust te maken van hun potentie, heb ik een passie voor tekenen.

Ik hou van droge humor, koffie, Rotterdam, sporten, mojito’s, sushi, verre reizen naar alle hoeken van de wereld, gesprekken met mensen die ik random tegenkom, alone-time, mijn onesie, diepe gesprekken, authentieke echte mensen, lezen, dieren en tekenen.